<div class="markdown_content"><hr/>
<p><strong> <a class="alink" href="https://sourceforge.net/p/pure-data/bugs/1303/">[bugs:#1303]</a> Weird behavior when undo creating an object</strong></p>
<p><strong>Status:</strong> open<br/>
<strong>Group:</strong> v0.38.4<br/>
<strong>Labels:</strong> bug undo <br/>
<strong>Created:</strong> Fri Aug 04, 2017 08:30 AM UTC by Zack Lee<br/>
<strong>Last Updated:</strong> Fri Aug 04, 2017 08:30 AM UTC<br/>
<strong>Owner:</strong> nobody</p>
<p>Hi, I'm using Pd-0.47-1-64bit on Max OSX 10.11.6.</p>
<p>I found this weird behavior today which you can reproduce by the following steps.</p>
<ol>
<li>
<p>create an object box and type any object name (for example, type "spigot")</p>
</li>
<li>
<p>As soon as you type the object name, create another object box (or a number box). You will see an empty object box being created right below the object you just created.</p>
</li>
<li>
<p>Undo creation using shortcut (Command + z on Mac OSX)</p>
</li>
<li>
<p>You will see an empty object box is just created on top of the first object you created.</p>
</li>
</ol>
<p>Here you can see my original post from the Pd forum.<br/>
<a href="https://forum.pdpatchrepo.info/topic/10924/weird-behavior-when-undo-creating-an-object" rel="nofollow">https://forum.pdpatchrepo.info/topic/10924/weird-behavior-when-undo-creating-an-object</a></p>
<p>I hope this can be fixed in the Pd-0.48 stable release.<br/>
Thank you!</p>
<hr/>
<p>Sent from sourceforge.net because pd-dev@lists.iem.at is subscribed to <a href="https://sourceforge.net/p/pure-data/bugs/">https://sourceforge.net/p/pure-data/bugs/</a></p>
<p>To unsubscribe from further messages, a project admin can change settings at <a href="https://sourceforge.net/p/pure-data/admin/bugs/options.">https://sourceforge.net/p/pure-data/admin/bugs/options.</a>  Or, if this is a mailing list, you can unsubscribe from the mailing list.</p></div>