Hi, IMHE:<br><br>1.Open X11<br>2.Open pdp patch<br>3.open/dev/video (assign the port 0 for native cam, 1 for usb 1, 2 for usb 2 , et, etc.) ex: open/dev/video0...yes, you must edit the message...then press bang for metro...<br>
<br>Best regards<br><br>Josť<br><br><br><div class="gmail_quote">2012/6/4 Declan Doherty-Ramsay <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:declandr@gmail.com" target="_blank">declandr@gmail.com</a>&gt;</span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">




<div>
<font size="1"><font face="Verdana, Helvetica, Arial"><span style="font-size:8.5pt">Hey List,<br>
<br>
Iím just starting out on PDP and PiDiP on a Mac OSX Snow Leopard, Iím getting an error whenever I try to use pdp_glx and display some video. In the Pd window I get this message repeatedly:<br>
<br>
pdp_glx: autocreate window<br>
pdp_xdisplay_new: can&#39;t open display :0<br>
pdp_glx: cant open display :0<br>
<br>
A blank X11 terminal opens, and the audio plays Ė but no video.<br>
Using a fresh install of Pd-extended 0.42.5 and the latest version of X11.<br>
Any ideas how to fix this behaviour? Thanks</span></font></font>
</div>


<br>_______________________________________________<br>
<a href="mailto:Pd-list@iem.at">Pd-list@iem.at</a> mailing list<br>
UNSUBSCRIBE and account-management -&gt; <a href="http://lists.puredata.info/listinfo/pd-list" target="_blank">http://lists.puredata.info/listinfo/pd-list</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br><a href="http://arselectronicachile.blogspot.com" target="_blank">http://arselectronicachile.blogspot.com</a><br><a href="http://comunicacionnativa.blogspot.com/" target="_blank">http://comunicacionnativa.blogspot.com/</a>† <br>
<a href="http://www.myspace.com/santorcuato" target="_blank">http://www.myspace.com/santorcuato</a><br><br><br><br>